Eklenme Tarih & Saat: 24.09.2013 - 09:57:53 Yazd?
AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
İLİMİZDE BU YIL 9 NCUSU DÜZENLENEN AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BÜYÜK COŞKU VE YOĞUN KATILIMLA İLE KUTLANMAYA BAŞLANDI.

AHİLİK ESNAFIN TEŞKİLATLANMA MODELİDİR. AHİLİK İYİ AHLAKIN, DOĞRULUĞUN, KARDEŞLİĞİN, YARDIMSEVERLİĞİN KISACASI BU GÜZEL MEZİYETLERİN BİRLEŞTİĞİ BİR SOSYO-EKONOMİK DÜZENDİR.  BU KAPSAMDA AHİLİK HAFTASI DÜZCE'DE DE KUTLANDI VE  KUTLAMALARDA SAYIN VALİMİZ ALİ İHSAN SU, GARNİZON KOMUTANI SAYIN RAMAZAN AKÇA, CUMHURİYETBAŞ SAVCISI SAYIN RAMAZAN SOLMAZ, BARO BAŞKANI SAYIN ALİ DİLBER ,ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI SAYIN ERTAN TAŞLI, ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI SAYIN MUSTAFA KAYIKÇI, GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ HARUN KABAOĞLU, KÜLTÜR VE TURZİM İL MÜDÜRÜ ÖZCAN BUDAK, İL DEFTERDARI SABAHATTİN PARMAKERLİ, TİCARET İL MÜDÜDÜRÜ VEKİLİ AYHAN ÇELİK SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI,ODA BAŞKANLARI VE YÖNETİM KURULU ÜYERİ VE BİRÇOK ESNAF KATILDI. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI'NIN ARDINDAN AHİLİK ÖDÜLLERİ VERİLDİ. ODAMIZDAN YILIN EN OLGUN AHİSİ MUSTAFA BAKANGÖZ, EN GENÇ AHİSİ BİLAL ACAR VE BAYAN AHİSİ EMİNE DURAN OĞLUNA PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ VE SONRASINDA  AHİLİK PİLAVI DAĞITILMAYA BAŞLANDI. DÜZCEDE DE HERYIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA AHİLİK HAFTASI KUTLAMSLSRI BAŞLSMIŞ OLDU. 23-28 EYLÜL ARASI AHİLİK HAFTASI TÜM ESNAFLARIMIZA KUTLU OLSUN HAYIRLI OLSUN.