Eklenme Tarih & Saat: 08.07.2013 - 17:45:18 Yazd?
ŞİŞMAN UYARDI, ‘KALİTELİ OLANDAN TÜKETİN!’
Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman, Mübarek Ramazan ayı öncesinde açıkta satışa sunulan yiyecekler hakkında uyarılarda bulundu. ‘Alış verişlerinizi ruhsatlı, belgeli ve kaliteli yerlerden yapın’ diyen Şişman, Ramazan ayının tüm Düzceliler ve esnaflar için hayırlar getirmesini temenni etti.

Mübarek Ramazan ayı öncesi bir basın toplantısı yaparak vatandaşları uyaran Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman, özellikle bu ayda her köşe başında tatlı satışı yapıldığına dikkat çekerek, ‘Ruhsatlı, bilgili, belgeli ve kaliteli yerlerden alış veriş yapın. Ucuz olduğu için bilmediğiniz yerlerden gıda ürünü almayın’ dedi.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Şişman,  esnafa da seslendi. Halkın sağlığı ile oynanmadan ve kaliteden ödün verilmeden üretim yapılmasını isteyen Şişman, şöyle konuştu; ‘Ben biliyorum ki, işinin ehli, yıllardır bu işi en iyi malzemeyle yapan esnaflarımız var. Çünkü bu gıda. Yani çoluğumuza, çocuğumuza yediriyoruz. Lütfen ne aldığımıza dikkat edelim.’