YAZI

SAYIN ÜYELERİMİZ
Diğer Yazılar :

SAYIN ÜYELERİZ;

ÖNCELİKLE 15.02.2014 CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIMIZ OLAĞAN GENEL KURULUMUZA KATILIM SAĞLAYARAK ŞAHSIM VE YÖNETİM KURULUMA VERDİĞİNİZ DESTEKTEN DOLAYI SİZ TÜM ÜYELERİMİZE YÖNETİM KURULUM VE ŞAHSIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. 1979 YILINDAN BU YANA FAALİYET GÖSTEREN ODAMIZIN DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE 50 – 60 KİŞİYLE YAPILAN GENEL KURULAR ARTIK GEÇMİŞTE BIRAKMIŞ OLDUĞUMUZU GÖRMEK BİZLERİ OLDUKÇA MEMNUN ETMİŞTİR. ODAMIZI AKTİF, HIZLI VE GÜLERYÜZLÜ BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA YÖNETMEYE ÇALIŞIYORUZ. TABİKİ BİZLERİNDE EKSİKLİKLERİ OLABİLİR. GIDA SÖKTÖRÜYLE UĞRAŞIYORUZ. HEMEN HEMEN YIL İÇERSİNDE BİRÇOK KANUN VE MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLERİ OLUYOR. BİZLER YÖNETİCİ VE SEKTÖRÜN İÇERSİNDE OLAN KARDEŞLERİNİZ OLARAK BU KANUNLARLA İLGİLİ SİZLERİ UYARMAYA BİLGİLENDİRMEYE VE BELGELENDİRMEYE BÜYÜK ÖZEN GÖSTERİYORUZ. BUNLARDAN BİRTANESİ OLAN HİJYEN VE SANİTASYON KURSLARIMIZI 2012 KASIM AYINDAN BU GÜNE KADAR DEVAM ETTİRİYORUZ. DAHA ÖNCELERİ 48 SAAT OLAN BU EĞİTİMİMİZDE FEDERASYONUMUZLA BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR NEZDİNDE 8 SAAT VE 1 GÜNE İNDİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ. AYNI ZAMANDA TİCARET ODASIYLA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ PROTEKOLLE GIDA İŞİ İLE UĞRAŞAN BÜYÜK İŞLETMELERİDE BU EĞİTİMİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZLE BİRLİKTE DEVAM ETTİRMEKTEYİZ. 2014 HAZİRAN AYI SONUNA KADAR TÜM ÇALIŞAN VE İŞYERİ SAHİBİ ÜYELERİMİZ BU BELGEYİ MUTLAKA ALMASI GEREKTİĞİ AKSİ TAKDİRDE ÇOK AĞIR CEZALARLA KARŞILAŞILACAĞINI DA BİLİNMESİ GEREKİR. BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ İÇERSİNDE YİNE SİZLERE AYNI HEYCANLA VE ŞEVKLE HİZMET VERECEĞİMİZİ ŞİMDİDEN BEYAN EDEREK SİZLERE İŞLERİNİZDE BOLLUK VE BEREKET AİLENİZLE MUTLU HUZURLU UZUN YILLAR TEMENNİ EDİYORUZ.