ŞEKER BANKASI İLE PROTOKOL İMZALANDI

Siz değerli üyelerimiz için Şeker Bankası ile düşük faizli kredi anlaşması yaptık. Değerli Bilge Kağan müdürüme ve Kobi müşteri temsilcisi Mehmet Ali bey e üyelerimiz için yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür ederiz

Siz Değerli Üyelerimiz için Şeker Bankası ile yapılan anlaşma şartları;

Şeker Bankası yeni bir kredi Destek paketi ürünü hazırlayarak içerisinde bulunduğumuz durum sonrası normalleşme sürecine geçiş ile birlikte restoran, lokanta, kafe ve hazır yemek firmaları gibi yeme – içme sektöründeki işletmelerin finansal ihtiyaçlarına destek olmak üzere yiyecek-içecek sektöründe hizmet veren kuruluşlar için destek paketi oluşturmuştur. Burada kredi üst limiti de 750.000.-TL dır.
Tekrardan faaliyetlerine başlayan sektör için avantajlarımız ve faiz oranlarımız aşağıda yer almaktadır ;

- · 3-12 aya kadar aylık 0,79
- · 13-24 ay arası aylık 0,89
- · 25-36 ay arası aylık 0,99
- · 37-60 ay arası aylık 1,09 oranında değerlendirilecektir.
- POS Fiyat Avantajı:
- Paket kapsamında yer alan işletme sahiplerine özel POS fiyatlaması yapılacaktır.
- KMH Avantajı:
- Paket kapsamında KMH faizi %0,99 olarak uygulanacaktır. (KMH faiz oranı kampanya süresi boyunca geçerlidir. Kampanya sonrasında güncel KMH fiyatı uygulanacaktır.)
- Çek Karnesi Avantajı:
- Paket kapsamında çek karnesi ücretsiz olarak sunulacaktır. Değerli kağıt bedeli haricinde masraf alınmayacaktır. (Çek karnesi masrafsızlığı ilk 10 yaprak için geçerlidir.)
- Şeker Bonus Şirket Kart Avantajı:
Paket kapsamında yer alan işletmelerin Şeker Bonus Şirket Kart ile yapacakları alışverişlerde %5 bonus kazanma imkanı bulunmaktadır.
- · Her 500 TL’lik alışverişte 25 TL bonus kazanılacaktır.
- (Şeker Bonus Şirket Kart ile ay içerisinde yapılan harcamaların toplamı 500 TL’ye ulaştığında bonus alınmasına hak kazanılır ve bonuslar ay sonunda kart sahiplerine yansıtılır. Bonuslar; 500 TL’lik alışveriş dilimlerinde hesaplanır, ay içinde yansıtılacak toplam bonus tutarı 100 TL ile sınırlıdır. İndirimler kampanya süresi boyunca geçerlidir.)

Sekerbank TAŞ Düzce Subesi
Mehmet Ali Sağır-İsletme Bankacılığı Müsteri Temsilcisi