İŞ YERİ AÇMA SAATLERİ

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Müdürlüğü ILLER ¡DARESI 89780865- Restoran- Kafeterya İşyerlerinin ACELE /06/2020 30.05.2020 Genelgemiz Genelgemiz. 8556sayılı Genelgemiz. Koronavirüs salgını gelinen doğrultusunda kontrollü Başkanlığında 28.05.2020 tarihinde virüsün yayılma aşlayabileceğikararlaştırnlmsştı. ilgi Genelgesi kanımızın başkanlığı Kabinesinde urulunun işletmelerin faaliyetlerine lokanta, aalivetleri pastane, kıraathane, Haziran Pazartesi verebilmeleri yönünde Cumhurbaşkanımızın belirlenen aliliklerimiz başkanlığında ihtiyacınartmas nedeniyle itibarensaat turizmde aathanev işletmelerce işletmelerin tarihinden hususunda, Valilik/Kaymakamlıklarımızca 09.06.2020 tarihinden itibaren anılan işletmelerin maddeleri uyarınca kararların sayılı Genelgesi yukarıda uygulamanın Bakanlığımızın çerçevede yürütülmesi'

Fotoğraf açıklaması yok.

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Lokanta, Cafe, Kıraathane gibi işletmelerin saati 22.00'den 24.00'e uzatılmıştır. Sinema, tiyatro, gösteri merkezi gibi işletmeler Temmuz'dan itibaren, belirlenen kurallara göre faaliyete geçebilecektir. 65 üstü vatandaşlarımız, her günü ile 20 saatleri arasında dışarı çıkabileceklerdir. 18 yaş altıyla ilgili kısıtlama ise küçüklerin ebeveynleri refakatinde olmaları şartıyla kalkmıştır. Milli parklar ve doğa parkları, sağlık çalışanları, 18 yaş altı 65 yaş üstü için ücretsiz olacaktır. Nikah 15 Haziran'dan itibaren, düğün ise 1 Temmuz'dan belirlenen kurallara uygun şekilde hizmet vermeye başlayabilecektir. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.'