LOKANTA , RESTORAN, KAFE V.B İŞ YERLERİNDE ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Lokanta, Restoran, Kafe İşyerlerinde lınması Gereken Önlemler kafeterya EVET (alkollü alkolsüz), pastane, faaliyetlerinisaat HAYIR Şehirlerarası AÇIKLAMA güzergâhları üzerindeki dinlenme eoan dinlemesine kapsamında verilmeyen nargile satısının süreliğine çalışma iskambil oyunların yerlerinde kurallara bulunan işietmelerin a İşletme Tedbir konu numaralarıyer işletmenin koronavirü soyad telefon Planda işletme, müşteri tedbirler, denetim sosyal çalışanlara önlemleri Planda personeline yönelik konu Planda müşterilerin personelin işletmenin alanlarını kullanırken gereken sağlık kuralları konu Planda kullanım (tuvalet, temizliği/dezenfekte aşmamak malzemeler ger kullanımlarına' Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Planda şletmeye yapılacak malzemenin getiren personelinin soyad temas bilgileri indirilmesine yönelik personel bilgilerini almışmı? edilecektir.) semptomlu, personelde aralıklarla değerlendirilecek uygulamada karşılaşılan sorunlar, getirilen çözümler kuruluşlarınca ygulamaya tamamında işletmecileri, düzenine kullanım Genelgede planhazırlanmışmı? kapasitesi belirlenmişmi? planına kapasiteye uledilmişmi? görülebilir misafir cephesinde görebileceği alanlarında ygulanan uyulması gereken COVID-19 tedbirleri kurallarının düzenlenmiş Koronavirüs sorumlusu/sorumluları edilmek üzere hijyen tedbirlerinin alanına tarafından tedbir günlük/periyod izleme formları hazırlanıyormu? #Korona sorumlusu/sorumluları konusu fmlankllmam işletmedealınan'Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Planda şletmeye yapılacak malzemenin getiren personelinin soyad temas bilgileri indirilmesine yönelik personel bilgilerini almışmı? edilecektir.) semptomlu, personelde aralıklarla değerlendirilecek uygulamada karşılaşılan sorunlar, getirilen çözümler kuruluşlarınca ygulamaya tamamında işletmecileri, düzenine kullanım Genelgede planhazırlanmışmı? kapasitesi belirlenmişmi? planına kapasiteye uledilmişmi? görülebilir misafir cephesinde görebileceği alanlarında ygulanan uyulması gereken COVID-19 tedbirleri kurallarının düzenlenmiş Koronavirüs sorumlusu/sorumluları edilmek üzere hijyen tedbirlerinin alanına tarafından tedbir günlük/periyod izleme formları hazırlanıyormu? #Korona sorumlusu/sorumluları konusu fmlankllmam işletmedealınan'