Faaliyetlerlerimiz

TÜRKİYE LOKANTACILAR, KEBAPÇILAR, KÖFTECİLER TATLICILAR VE PASTACILAR FEDERASYONU BÖLGE TOPLANTISI DÜZCEDE YAPILDI

Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman ve Genel Sekreter Esra Aras’ın ev sahipliğinde aylık toplantısını bu kez Düzce’de yaptı.  Ayrıca Bölge toplantısında Federasyona bağlı Sakarya, Bolu, Gerede, İzmit, Zonguldak, Bandırma, İstanbul, Kemalpaşa Esnaf Odası Başkanları ve Yönetim kurulları da hazır bulundular.

Türkiye Lokantacılar Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Pastacılar Genel Başkanı Sayın Aykut Yenice, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Ülke gündeminin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde, teşkilatımız olarak bizler de bu kritik dönemi aşmada Milli birlik ve beraberliğimizin artarak sürmesi ve buna bağlı olarak esnafımızın tüm gücü ve kuvvetiyle ülke ekonomisinin belkimiğini oluşturan kişiler olarak sımsıkı ayakta, seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile halkımızın, hükümetimizin ve ülkemizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler bu vatanda doğduk, bu vatanda doyduk. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, işimizi, aşımızı, sevincimizi, acımızı paylaştığımız ve bizi biz yapan değerlerimizle harmanladığımız bu vatana oynanan her türlü iç ve dış güçlerin oyunlarına karşı dimdik ayaktayız. Bayrağın, vatanın ve Milli duyguların kutsiyetinin bilinciyle bundan sonra eskisinden de çok çalışıp üretmeye ihtiyacımız var. İşte bu bilinçle ve vatanımıza olan aşkımızın bağlılığıyla bu ayki toplantımızın da ana maddesi budur. Tüm Esnaf teşkilatımız adına milletimize yapılan her türlü isyana, hainliğe ve ihanete karşı tek vücut, tek yürek olduk, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bundan 4 yıl öncesinde başlatmış olduğumuz Yerli ve Milli Kart Projemiz olan Gusto Kart Yemek ve Ahi Kart İşletme Tedarik ve Kredi Kartlarımızın esnafımıza tanıtımı, iş dünyasına ve ekonomimize getireceği artıları ve herşeyden de önemlisi, milli ve yerli olması sebebiyle sahiplenip kullanımının arz ettiği öneme binaen toplantımızda bu konulara da gündemimizde yer vereceğiz.

Güzel ülkemizin güzel bir şehri olan Düzce’de bulunmaktan keyif aldık. Hoşgörü ve güleryüz sahibi Düzce Halkı, ekonomimize can suyu olan küçük büyük işletmeleri, tabiat harikası coğrafyasıyla ve 99 depreminden sonra yeniden şahlanmış , yılmamış ve toplumun her kesimine örnek teşkil edecek Düzce, gerçekten de başardıklarıyla alkışın en büyüğünü hak ediyor.”

Yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Düzce Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sayın Mustafa KAYIKÇI, Düzce Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sayın  Ertan TAŞLI’yı da ziyaret eden heyet kentin ekonomi ve iş dünyasının durumu hakkında istişarelerde bulunup, koyabilecekleri katkılar hususunda görüş bildirdiler.

Foto Galeri