KINAMA MESAJI

15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan gece Fetö terör örgütü tarafından gerçekleştirilen Ülkemizin Birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendilerine  hizmet eden bu vatan hainlerinin darbe girişimi, Türk Milletinin sağlam iradesi karşısında bertaraf olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin  varlığına, bütünlüğüne ve birliğine kasteden malum yapı tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi hain, sinsi ve şerefsizce bir girişimdir.

Ülkesini ve Devletini koruması için kendisine emanet edilen silahları Milletine çevirenlerin sergiledikleri alçaklığı bu Millet asla unutmayacaktır. Azim ve kararlılıkla devletine sahip çıkan, elde ettikleri kazanımların farkında olarak Türkiye’yi şerefle temsil eden güvenlik  güçlerimizin ve milletimizin her bir ferdine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ayrıca bu menfur darbe teşebbüsüne karşı çıkarak gerekli fedakarlığı gösteren ve olaylar esnasında hayatını kaybeden Düzce ’li Emniyet Müdürümüz Ufuk BAYSAN şehidimize ve diğer şehit düşen tüm güvenlik görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Düzce Lokantacılar Esnaf Odası olarak gerçekleştirilen bu hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor,  Esnaf Sanatkarlarımıza ve tüm milletimize gösterdikleri bu dik duruştan dolayı teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.

Foto Galeri