Basında Biz

Düzce’de Birlik ve Beraberlik Yemeği

Federasyon Genel Başkanımız Sayın Aykut Yenice, Genel Başkan Yardımcısı Sait Karabağlı, Denetim Kurulu Başkanı Lütfü Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi ve Bolu Lokantacılar odası Başkanı Murat Abak, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Zonguldak Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, Akyazı Gıda Maddeleri ve Sanatkarları Aşçı Köfteci Kebapçı Ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demiralay, Adapazarı Şekerci ve Pastacılar Esnaf Odası Halil Yaman, Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler Ve Kebapçılar Esnaf Ve Sanatkar Odası Başkanı Serdar Gök, ile birlikte Düzce Lokantacılar Odası’nın düzenlediği Birlik ve Beraberlik Yemeği’ne katıldı.

Yemekte konuşma yapan Federasyon Genel Başkanımız Sayın Aykut Yenice bu özel gecede ev sahipliğini en iyi şekilde yerine getiren, başta Düzce Lokantacılar Odası Başkan Sayın Atilla Şişman olmak üzere ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Birlik ve beraberlik sayesinde esnafın ve sektörün kazanımların arttığına dikkat çeken Sayın Aykut Yenice, zaman içinde daha iyi işleri yine birlik ve beraberliğimiz sayesinde yapacağız dedi.

Başkanımız Sayın Aykut Yenice, yemeğin sonunda geceye katılan, Sakarya, Zonguldak, Bolu, Akyazı ve Gerede oda başkanlarına teşkilatımız adına federasyon yönetimine gösterdikleri sevgi, güven ve destekleri için sonsuz teşekkürlerini iletti.