Faaliyetlerlerimiz

ATİLLA ŞİŞMAN’ IN GALİBİYETİ

15 ŞUBAT 2014 TARİHİNDE LOKANTACILAR ESNAF ODAMIZIN GENEL KURULU YAPILMIŞTIR.

15 ŞUBAT 2014 TARİHİNDE LOKANATACILAR ESNAF ODAMIZIN GENEL KURULU YAPILMIŞTIR.

GENEL KURULA 2 LİSTE OLARAK GİRİLDİ. GENEL KURULDA BAŞKAN ADAYI OLAN MEHMET TÜNAYÎNOLUŞTURDUĞU YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİNİN LİSTEYE BİLGİLERİ DIŞINDA YAZILDIKLARINI VE BU ADAYIN LİSTESİNDE YER ALMAK İSTEMEDİKLERİNİ YAZILI BİR DİLEKÇE İLE DİVAN BAŞKANLIĞINA BİLDİRMELERİ SONUCU BAŞKAN ADAYI MEHMET TÜNAY’IN LİSTESİ DÜŞMÜŞ OLDU VE LİSTE SEÇİME GİREMEDİ.

GENEL KURULUMUZA TÜRKİYE LOKANTACILAR, KEBAPÇILAR, KÖFTECİLER, PASTACILAR VE TATLICILAR FEDERASYON BAŞKANI E.AYKUT YENİCE, İSTANBUL LOKANTACILAR ESNAF ODASI BŞK. SAİT KARABAĞLI, TEKİRDAĞ LOKANTACILAR ESNAF ODASI BŞK. LÜTFİ ÇEBİ, BOLU LOKANTACILAR ESNAF ODASI BŞK. MURAT ABAK, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL TANYEL, ZABITA MÜDÜRÜ KADİR KARAÇAM, TARIM İL KONTROL ŞB. MÜD. OSMAN YAVUZ, ESNAF KEFALET KOOP. BŞK. ERTAN TAŞLI, HALKBANKASI MÜDÜRÜ HASAN FUAT BAYRAK, DESOB BAŞKANI MUSTAFA KAYIKÇI, DESOB YÖN. KUR. ÜYESİ CİHAN URAL, SEBZE VE BALIKÇILAR ESNAF ODASI BŞK. MUSA SARI, ELEKTRİKÇİLER ESNAF ODASI BŞK. SERHAT GEÇTİM VE YÖNETİM KURULU,  DERİ VE DERİDEN MUAMÜLLER ESNAF ODASI BŞK. RASİM BEKAR,  DEMİR VE MAD. SAN. ESNAF ODASI MURAT GEÇİCİ, FIRINCILAR ODASI BAŞKANI İBRAHİM KORKMAZ, KONURALP ESNAF ODASI BŞK. ALİ ODABAŞ, YAPI SANATLARI ODASI BŞK. BÜLENT KESER, KAYNAŞLI ESNAF ODASI BŞK. ENVER AKYÜZ, DÜZCE SEYYAR PAZARCILAR ODASI BŞK. İBRAHİM GÜNEY KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRMIŞLARDIR.

GÜNDEM MADDELERİ OKUNARAK ÜYELERİMİZİN ONAYINDAN GEÇMİŞTİR.

BUNUN ÜZERİNE TEK BAŞKAN ADAYI OLARAK KALKAN ATİLLA ŞİŞMAN SAAT 17:00 ‘DA OY VERME İŞLEMİ SONUCUNDA 209 OY İLE ÜYELERİNİN GÜVEN OYUNU ALARAK TEKRAR DÜZCE LOKANTACILAR ESNAF ODASI BEŞKANLIĞINA SEÇİLMİŞTİR.