ODAMIZIN DENİZBANK İLE PROTOKOLÜ

DenizBank, Düzce Lokantacılar Esnaf Odası’yla anlaşma yaparak Oda üyelerine esnaf dostu İşletme Kart’ın avantajlarını sunmaya başladı. Oda üyeleri İşletme Kart ile faturalarını ödeyebiliyor, ihtiyaçları olduğunda nakit çekebiliyor, internetten ve ATM’den prosedür, evrak işleriyle uğraşmadan 7/24 taksitli kredi kullanabiliyorlar. Oda üyelerini bunların dışında da birçok İşletme Kart avantajı bekliyor.

DenizBank’tan Düzce Lokantacılar Esnaf Odasıüyelerine İşletme Kart avantajları

DenizBank, esnafın ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor. DenizBank ile Düzce Lokantacılar Esnaf Odası, Oda üyelerinin DenizBank İşletme Kart avantajlarından yararlanabilmesi için anlaşma yaptı. 12 Aralık 2013 tarihinde yapılan anlaşmayla İşletme Kart’ın avantajları,  Düzce Lokantacılar Esnaf Odası üyelerine özel olarak sunulmaya başlandı. Düzce Lokantacılar Esnaf Odası ‘nda yapılan tanıtım toplantısına DenizBank Düzce Meydan Şube Müdürü Yasemin Geçer ve Düzce Meydan Şubesi KOBİ Bankacılığı Yönetmeni Halil İbrahim Güngör katıldı.

“İşletme Kart ile KOBİ’lerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz”

İki kurum arasındaki iş birliğiyle ilgili açıklama yapan DenizBank Düzce Meydan Şube Müdürü Yasemin Geçer “DenizBank olarak amacımız, bir yandan KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarına cevap verirken, bir yandan da günlük hayatlarında çeşitli avantajlar sağlayacak, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunmak. Bu bakış açısı ile de  KOBİ’lere hem finansman hem de hizmetlerimiz  açısından daha fazla destek olabilmek amacıyla ürünlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Ürünlerimizi geliştirirken KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek,  ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün ve hizmet paketleri oluşturuyoruz. İşletme Kart ile KOBİ’lerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Düzce Lokantacılar Esnaf Odası üyelerini İşletme Kart’ın avantajlı dünyasına bekliyoruz” dedi.

Oda üyelerine özel yazarkasa POS  avantajları

DenizBank, Oda  üyelerine birbirinden avantajlı üç farklı seçenek sunuyor. Bunlardan ilki, İşletme Kart ile aylık 2.000 TL harcama sözü vererek, yazarkasa POS’a ücretsiz sahip olma avantajı. Üstelik İşletme Kart ile yazarkasa POS için peşin fiyatına 36 ay taksit imkânı da bulunuyor. Bunun yanında, işletmeler aylık ciro taahhüdü ve komisyon oranını seçerek de, yazarkasa POS cihazına ücretsiz sahip olabiliyorlar.  Son olarak ise cihaz bedelini peşin ödeyerek yazarkasa POS’a sahip olabiliyor, bunun yanında uygun komisyon oranıyla çalışma fırsatı yakalayabiliyorlar.

İşletme Kart, esnaf odası üyelerine fırsatlar sunan bir platform olarak konumlanıyor. İşletme Kart ile Oda üyeleri faturalarını ödeyebiliyor, ihtiyaçları olduğunda nakit çekebiliyor, internetten ve ATM’den prosedür ve evrak işleriyle uğraşmadan 7/24 taksitli kredi kullanabiliyorlar.İşletme kart ayrıca akaryakıttan elektroniğe, tadilat malzemelerinden gıdaya yıl boyunca düzenlenen kampanyalarla taksit, indirim, öteleme fırsatlarından faydalanma imkanı sunuyor. İşletme Kart sahipleri Cuma günleri çektikleri nakdi, Pazartesi günü masrafsız faizsiz geri ödeyebiliyor ve hafta sonu ödemelerinde kolaylık sağlayan 0 faizli Hesap’tan faydalanabiliyor. İşletme Kart ayrıca fatura, vergi, SGK pirim ödemeleri ve OGS ödemelerinde otomatik ödeme imkanı sunuyor. SGK ödemeleri için 1.200 TL’ye kadar ek limit imkânı, DenizBank Shuttle Hizmeti'nden %30 indirim,

MasterKOBİ fırsatları ve Sanal POS üzerinden e-ticaret işlemleri yapabilme imkanı da İşletme Kart’ın sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. İşletme Kart’ın benzersiz imkanlarından faydalanmak için tüm DenizBank şubeleri, ATM’leri, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı ve 444 0 804  KOBİ ÜMİT İletişim Merkezi KOBİ’leri bekliyor.

ÜÜyelerimizin ; Denizbank ile yaptığımız anlaşmaya istinaden aldıkları işletme kartın sağladığı avantajlar ise şöyle ;

·         Cazip faiz oranları ile 36 aya kadar taksitili ticari kredi kullanımı imkanı bulunuyor.

·         İşletme kart limiti aynı zamanda kmh(kurtaran hesap) limiti olarakta kullanılabiliyor ve kurtaran hesaptan hafta sonuna özel iki gün için 3,000-TL ye kadar olan nakit kullanımlarda “faizsiz geri ödeme” uygulaması bulunuyor.

·         Üyelerimizin işletme kart ile yapacağı tüm gıda alış-verişleri vade farksız iki ay erteleniyor.

·         Üyelerimizin kullanmakla yükümlü olduğu ve sadece Denizbank kanalı ile aktif kullanılabilen Vera Delta marka yeni nesil yazarkasa pos’un satış fiyatı olan 1.660-TL bedeli 36 ay vade farksız taksite bölüyor ve üyelerimizin işletme karttan her ay yapacağı 2,000-TL harcama sonrası taksit tutarı üyemize geri iade ediliyor.

·         Teknoloji sektörüne konu , bilgisayar,cep telefonu,elektirikli ev aletleri gibi ürünleri vade farksız 6 ay taksitlendiriyor.

·         Seyehat ve tatil harcamalarını vade farksız 6 ay taksitlendiriyor.

·         Motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini 6 ay vade farksız taksitlendirip 20-TL para iadesi yapıyor.

Foto Galeri