E-BÜLTEN İSTİYORUM

Basında Biz

Ahilik kültürünün geliştirilmesi

Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Şişman:
- "Amacımız, Ahilik kültürünü esnafımıza aşılamak ve ticari ahlakı iş hayatına sokarak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak"

 

DÜZCE (AA) - Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atila Şişman, Ahilik Haftası kutlamalarıyla Ahlilik kültürünü esnafa aşılamak ve ticari ahlakı iş hayatına sokarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçladıklarını söyledi.

Düzce'de yapılacak Ahilik etkinlikleri hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Şişman, valilik, belediye, Ticaret Sanayi Odası (TSO) ve tüm odalarla esnaf yürüyüşü gerçekleştireceklerini dile getirdi.

''Amacımız ticari ahlakı iş hayatına sokmak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak'' diyen Şişman, ticaretin hoşgörü ile yapılması gerektiğini anlattı.

Şişman, şunları kaydetti:

"Ahiliğin de gerekliliği olan hoşgörü ile alışveriş ve yardımlaşma görmek istediğimiz tablolardır. Bu çerçevede hijyen ve sanitasyon kurslarımız var. Kanunun zorunlu hale getirdği bu kurslar sayesinde esnafın hizmet kalitesi daha da artacaktır'. 

Kutlamalar kapsamında Mustafa Bakangöz'e 'En Olgun Ahi', Emine Duranoğlu'na 'Bayan Ahi', Bilal Acar'a ise 'En Genç Ahi' ödülü verilecek. Bazı eski üyelere de ev ziyareti yapacağız."

Şişman, Lokantacılar Odası olarak Düzce'yi farklı branşlarda tanıtmak amacıyla Düzce köftesinin tescillenmesi çalısmasının yanı sıra belediye ile yöresel yemek yarışması düzenleyeceklerinin sözlerine ekledi. 

 

 

haberin yeni adresi 

haber biz

Yazdır