Basında Biz

UCUZA RAĞBET ETMEYİN

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Atilla Şişman Ramazan Ayı'nda yapılacak alışverişler ile ilgili halkı ve esnafları uyardı. Vatandaşlardan ucuz satış yapan esnafa rağbet etmemelerini isteyen Şişman, esnaflara ise kaliteye önem vererek satış yapmaları uyarısında bulundu.

UCUZA RAĞBET ETMEYİN

08 Temmuz 2013 Pazartesi - 15:38

Düzce Lokantıcılar Esnaf Odası Başkanı Atilla Şişman Ramazan Ayı'nda yapılacak alışverişlerde halkın dikkatli olmasını ve ucuz diye seyyar satıcılardan alışveriş yapmamasını istedi.

Şişman” Ramazan Ayı herkese hayırlı olsun, halkın dikkat etmesini istediğimiz hususlar var. Ramazan'da bir çok seyyar dükkan açılıyor buralarda tatlı satılıyor. Halkımız ucuz diye bunlardan almasın. Bizim çok değerli esnaflarımız var. bütün denetimlerimi gerçekleştirdik. Halkımız güvendikleri bildikleri yerlerden alışveriş yapsın. ” dedi.

Şişman ayrıca işletmecilerden de temizlik konusuna dikkat etmelerini isterken, esnaflara “ sorumluluğumuzu bilmeliyiz” uyarısında bulundu. Ayrıca esnaflardan kaliteye önem vermelerini isteyen Şişman, işyeri denetimlerinin de devam ettiğini bildirdi.

Haber: M. YILMAZ